Rólunk

A Berill Reklámstúdió, Veszprém első kreatív vállalkozásai közé tartozott, húsz évvel ezelőtti alapításakor. Az akkor még Conart néven működő vállalkozás 3 munkatárssal és évi 8 millió forintos bevétellel számolhatott. A kezdeti években kizárólag csak dekorációs munkákat – tábla dekorálás, autó ponyvák készítése, stb. – vállaltunk. Sikereink, a megelégedett ügyfélkör és a folyamatos, piachoz való igazodás eredményeként, tavaly már 170 millió forintos árbevételt értünk el, 9 munkatársunkkal és a folyamatosan bővülő alvállalkozói hálózatunk révén.

Ahogy cégünk növekedett, fejlődött, úgy alakultak, bővültek a velünk szemben támasztott igények, elvárások is, melyeknek minden körülmények között szeretnénk megfelelni. Ennek köszönhető, hogy ma már a komplett dekorációs- és kivitelezési munkálatok mellett, rendezvényszervezéssel, grafikai tervezéssel (akár 3D-ben is), teljes körű nyomdai szolgáltatásokkal, reklámajándék tárgyak forgalmazásával is foglalkozunk. Emellett, az ügyfél igényeihez igazodva, igyekszünk valamennyi elvárásnak megfelelni, rendszeresen ott vagyunk a szakmai bemutatókon, vásárokon, figyeljük a piac fejlődését és azt átültetjük saját munkáinkra is. Nagyfokú alkalmazkodóképesség, lojalitás és rövid határidők, országos lefedettség, ezek azok a szempontok, melyeket sikereink zálogának tekintünk mi is, valamint ügyfeleink is, akik közül kiemelném a Bramac Kft-t, a Yara Hungária Kft-t, az Euronics Műszaki Áruházláncot, a Veszprém Handball kézilabda csapatot, akikkel több éve együttműködünk. A nemrégiben átadott Veszprém Aréna szintén cégünket bízta meg dekorációs munkáinak teljesítésével. Emellett természetesen számos kisebb és eseti megrendelővel is kapcsolatban állunk az ország szinte valamennyi pontján.

Jelentős szervezési és dekorációs kihívást jelentett, amikor 15 évvel ezelőtt a város egy lelkes kultúrakedvelő baráti társasága felkérte cégünket, hogy az akkor induló Veszprémi Ünnepi Játékok (VeszprémFest) dekorációs munkálataiba, illetve a technikai lebonyolításba is kapcsolódjunk be. Az akkoriban újdonságnak nevezhető, szabadtéri helyszín, a megoldandó problémák ellenére, a rendezvény több éve sikeres, köszönhetően a profi szervezésnek, az összehangolt csapatmunkának. Az elmúlt néhány évben a hangsúly a dekoráció tervezés és kivitelezésről áttolódott a rendezvény építésre. 

Legnagyobb rendezvényeink a teljesség igény nélkül:

VeszprémFest - Rozé Rizling és Jazz napok - Paloznaki Jazz Piknik - Harley Davidson Open Road Fest - Bakony Expo - Pápai Agráraexpo 

Amit Önnek ajánlunk sem kevesebb, mint amit partnereink elvárnak tőlünk.

Pontosság, rugalmasság, teljes körű kivitelezés a felméréstől a gyártáson keresztül a telepítésig, valamint lojalitás, gyors reagálás, nagyfokú alkalmazkodóképesség… 

vissza