Rólunk

Helló,
mi vagyunk a Berill Reklámstúdió!

A kezdeti években kizárólag csak dekorációs munkákat vállaltunk, majd ahogy teltek az évek cégünk növekedett, fejlődött, és így bővültek a velünk szemben támasztott igények, elvárások is. Ennek köszönhető, hogy ma már a komplett dekorációs- és kivitelezési munkálatok mellett, rendezvényszervezéssel, grafikai tervezéssel (akár 3D-ben is), teljes körű nyomdai szolgáltatásokkal, reklámajándék tárgyak forgalmazásával is foglalkozunk.

Emellett, az ügyfél igényeihez igazodva, igyekszünk valamennyi elvárásnak megfelelni, rendszeresen ott vagyunk a szakmai bemutatókon, vásárokon, figyeljük a piac fejlődését és azt átültetjük saját munkáinkra is. Országos lefedettség, nagyfokú alkalmazkodóképesség, lojalitás és rövid határidők, ezek azok a szempontok, melyeket sikereink zálogának tekintünk mi is, valamint ügyfeleink is, köztük a Bramac Kft, a Yara Hungária Kft, az Euronics Műszaki Áruházlánc is, illetve több éve dolgozunk együtt a Veszprém Handball kézilabdacsapattal is.

Jelentős szervezési és dekorációs kihívást jelentett, amikor 15 évvel ezelőtt a város egy lelkes kultúrakedvelő baráti társasága felkérte cégünket, hogy az akkor induló VeszprémFest dekorációs munkálataiba, illetve a technikai lebonyolításba is kapcsolódjunk be. A szabadtéri helyszín újdonságnak számított akkoriban, de a profi szervezésnek, és az összehangolt csapatmunkának köszönhetően a rendezvény több éve sikeres, és a régió egyik legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát. Az elmúlt néhány évben a hangsúly a dekoráció tervezés és kivitelezésről áttolódott a rendezvény építésre. 

Legnagyobb rendezvényeink a teljesség igénye nélkül:

- VeszprémFest
- Rozé Rizling és Jazz napok
- Paloznaki Jazzpiknik
- Balaton Wine & Gourmet
- Magyar Mozgókép Fesztivál
- Harley Davidson Open Road Fest
- Bakony Expo
- Pápai Agrárexpo

Amit Önnek ajánlunk sem kevesebb, mint amit partnereink elvárnak tőlünk.

Pontosság, rugalmasság, teljes körű kivitelezés a felméréstől a gyártáson keresztül a telepítésig, valamint lojalitás, gyors reagálás, nagyfokú alkalmazkodóképesség.

vissza